Om oss

Vennerberg Trading är en modeagentur med fokus på Innovation, Kvalitet och Design. Bolaget grundades 2008 och har som version att erbjuda de svenska modeintresserade kvinnorna ett större utbud av kvalitetsunderkläder som får bäraren att känna sig extra speciell.
2010 utnämndes vi till årets företag på BICgalan samt röstades fram till finalist 2009 på Umeågalan i kategorin ”Årets unga företagare”

I vår portfölj hittar ni egen tillverkade funktionskläder samt 3 fantastiska varumärken med badkläder som gör oss väldigt specialiserade på vårt område.
Vi kan idag erbjuda ett unikt utbud, med ”kvalitet” nyckelord. Vart och ett av våra märken är ledande inom sitt segment på de marknader där de finns representerade och syns ofta i de största modemagasinen runt om i världen. Under egen produktion tillverkar vi anpassade plagg för eftervården inom plastikkirurgin. Vi skrivit avtal med Europas ledande tillverkare av specialtextilier där tekniken är patenterad och materialen miljö och allergi godkända enl. europeisk standard.
Välkommen att kontakta mig för mer information.
Vänliga hälsningar
Sara Vennerberg, VD
sara@vtrading.se

PRESS
Bildmaterial kan laddas ned via:
http://vtrading.smugmug.com/